Onze Service

Waarmee kunnen wij je helpen?

Wij streven er met elkaar elke dag opnieuw naar om jou van dienst te zijn. Ook zien we jou graag weer terug komen! Daarom zijn de reacties en opmerkingen die wij mogen ontvangen erg waardevol voor ons.

Klantenservice

Heb je een vraag of een opmerking over een aankoop dan hopen wij dat je ons daarvan op de hoogte wilt stellen. We zoeken graag samen naar een passende oplossing. Het is tevens mogelijk om nabestellingen te doen. En indien het artikel op voorraad is sturen wij het graag naar je op. Voor alle mogelijke vragen, neem gerust contact met ons op!

Vermaakservice

Indien de kleding vermaakt moet worden dan spelden wij dit graag voor je af. Het artikel is binnen enkele dagen weer klaar. Heb je het artikel snel nodig? Geen probleem, wij regelen dat graag voor je!

Retourbeleid

Ben je onverhoopt niet tevreden over je aankoop dan kun je het binnen 8 dagen ruilen. Mocht je nog niet kunnen slagen voor iets anders dan ontvang je van ons je geld terug. Wanneer de maat niet goed is doen we graag ons uiterste best de juiste maat voor je te vinden.

Advies op maat

Bij daan mode staat een enthousiast team van modestylistes klaar om je te adviseren. Wij begeleiden je graag in de zoektocht naar de outfit waarbij jij je op je best voelt. Voor elke gelegenheid. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken met één van onze personal dressers via onze Personal Dresser service. Met deze extra service is het voor iedere vrouw mogelijk om een afspraak te maken voor een geheel persoonlijk advies op een tijdstip dat haar het beste uitkomt. Want jij bent jezelf, uniek, zoals jij zelf wilt zijn! Wie wil dat nu niet in de spiegel zien? Soms is het lastig om door de bomen het bos te zien of je wilt juist eens iets heel anders proberen.
Geen nood! Onze speciaal opgeleide personal shoppers helpen je hierbij. Ze versterken je persoonlijkheid met de juiste kledingstijl, pasvorm en kleur. Je sterke punten van je lichaamsvorm worden benadrukt, voel je zelfverzekerder!
Kenmerken van onze personal shoppers:

  • Inspirerend & verrassend
  • Inlevingsvermogen
  • Luisteren en meedenken
  • Eerlijk
  • Persoonlijk
  • Deskundig

Je wilt er stralend uitzien en daardoor voel je je beter! Dat kan op je eigen manier, bescheiden of juist uitbundig.
Maak gauw een afspraak! Gebruik maken van de service kan op dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.30 – 12.30 uur. Wij zoeken de personal shopper die het beste bij jou past. Aan deze service zijn geen kosten verbonden. Dit kan door een mail te sturen naar info@daanmode.nl ovv personal dresser met daarin je naam, de gewenste tijd en dag en hoe wij jou het beste bereiken kunnen.